DZS thuis

Toegevoegd op 4 oktober 2010 om 00:00 door Justin Van Weerden
Whatsapp Facebook Twitter


RCZ zaterdag 3 – DZS 4
Het achtste wereld wonder.


Zaterdag 18 september moesten de mannen van zaterdag 3 aantreden tegen DZS. Op eigen helft gingen we met wederom 11 man van start. De wedstrijd ging gelijk op. Met kansen over weer.
Verdedigend stonden we in het begin wat onwennig waardoor hun middenvelder “goudtandje” elke keer vrij uit kon spelen. Door deze fout in de organisatie kwam DZS op een 0-1 voorsprong. Het leek weer een ouderwetse wedstrijd te worden waar alleen Bert zich in kon onderscheiden. Niets was echter minder waar. 10 minuten later maakten we namelijk 11 en ook meteen 2-1. Het was een wonder we stonden voor tegen kampioenskandidaat nummer 1. Met de rust stond het uiteindelijk 3-1.
In de tweede helft kreeg DZS bijna geen ruimte om ook maar even naar lucht te happen. “Goudtandje” werd geen moment vrij gelaten en wij scoorde wederom 2 mooie doelpunten. Het hadden er veel meer kunnen zijn, maar ja het is ook zo onwennig allemaal die voorsprong.
Diep in de tweede helft weet DZS nog te scoren, ware het niet dat de bal al over de achterlijn was. Dit foutje van de scheidsrechter vergeven wij hem.
Rest mij nog te zeggen dat Nick en Michel de doelpunten hebben gemaakt en dat Michel maar moet stoppen met voetbal.
Er zijn namelijk niet veel voetballers die in hun laatste seizoen zo een hoog scorings en assist gemiddelde hebben (per gespeelde wedstrijd).
Justin van Weerden.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento