Hellas sport uit

Toegevoegd op 10 oktober 2010 om 00:00 door Justin Van Weerden
Whatsapp Facebook Twitter


Hellas sport 2- RCZ zaterdag 3.
Een zwaar weekend voor de koploper.


Afgelopen zaterdag traden wij aan tegen de koploper van de competitie. Op het complex van Hellas werd er iets voor 3 uur afgetrapt. We begonnen redelijk en kregen goede kansen op een doelpunt. Er bleek echter snel waarom Hellas bovenaan stond, ze hadden niet veel kansen nodig om te scoren. Bij hun eerste kans was het meteen raak 1-0. Gelukkig bleven we ook dit keer goed voetballen en we zorgde er in ieder geval voor dat Hellas niet zo maar de 3 punten zouden krijgen van ons. Na een tijdje werd het zelfs 1-1 door goed voorgeven van Michel kon “Bijl” hem zo inschieten, dit deed hij niet wat verwarring zorgde bij de keeper van Hellas. Door deze afleiding kon vervolgens de dit weekend mee afgereisde “dollie”vrij inschieten. 1-1 dus.
Vervolgens moest Driessen even er uit en kwam Enzo er in.
Enzo begon lekker mee te voetballen, misschien moet je elke week even een kopstoot aan een dug out geven Enzo.
Na de rust was het even afwachten of we mee zouden kunnen blijven voetballen met Hellas, aangezien we 4 wissels hadden. Tja never change a winning team. Niet was echter minder waar. Wij bleven goed door voetballen en er werd goed gebikkeld. Al zeg ik het zelf.
We kregen zelfs kansen op de 2-1. En als dat niet lukt ja dan zet je gewoon Luis Suarez in het veld. Hij hoefde dit weekend bij AJAx te voetballen.
Maar waar 22 man dacht dat het een penalty was, was de scheidsrechter onverbiddelijk. Geen penalty. Even later nadat Hellad 2-1 had gemaakt moesten we hem echter wel hebben, wegens hands. Ook hier vond de scheidsrechter dat het geen strafschop was. Zo wordt er helaas wel een punt van je afgenomen, als de scheidrechter alleen overtredingen van RCZ ziet.
Vlak voor tijd kon Hellas nog op 3-1 komen ook, maar toen heeft Bert zich in de kijken gespeeld voor een nieuwe bijnaam. “De kat”
Want hoe hij het deed moet je niet aan mij vragen want er waren geen televisie beelden bij voor de 100 herhalingen die je nodig had om die snelle beweging van hem zien. Kortom hij stopte de bal en het bleef 2-1. Een goed uitgangspunt dus nog steeds om boven in mee te kunnen draaien.
Justin van Weerden
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento