Volendam uit

Toegevoegd op 4 oktober 2010 om 00:00 door Justin Van Weerden
Whatsapp Facebook Twitter


RKAV Volendam - RCZ zaterdag 3
Kredietcrisis treft Volendam nog steeds.


Afgelopen zaterdag moesten de mannen van zaterdag om 3 uur in Volendam aantreden tegen de plaatselijke rkav.
Ze zouden het af moeten schaffen die tijden. Vervolgens krijgen we ook nog een te horen dat we op het achterste veld moeten voetballen. Daar aangekomen hadden we niet eens meer tijd voor een fatsoenlijke warming-up, niet dat wij weten wat dat is het blijft schandalig.
De wedstrijd zelf golfde op en neer met voor beide team kansen. Het moet gezegd de kansen van Volendam waren iets groter. Bert kan het echter waarschijnlijk nooit fout doen, want kan hij een keer niet bij de bal dan staat er wel een paal in de weg.
Als Volendam er dan op een gegeven moment weer uitbreekt en niet iedereen weet welk mannetje van hem is, Tja die boeren lijken ook allemaal op elkaar. Die boeren hebben ook allemaal de zelfde verhoudingen, of het is 2 bij 2 of het is 3 bij 3. Goed bij deze uitbraak stond dus één van hun spitsen met schoenmaat 55 vrij en die kon hem zo in koppen, hij hoefde niet eens te springen.
Een aantal minuten daarna lijkt er toch een kans te ontstaan. De bal wordt veroverd en door Ondergetekende naar Robin. Randy blijft vervolgens goed hangen op de midden lijn en Ondergetekende rende mee, waarna hij een splijtende pass krijgt van Robin. Denkt hij eindelijk een keer voorin de bal te krijgen, maakt een verdediger van Volendam een sliding. Hij raakt wel eerst de bal maar daarna ook de scheenbeen van onze Journalist.
Even wisselen dus.
Vlak daarna was het ook rust en konden we de halve marathon weer terug lopen.
In de kleedkamer kreeg ik te horen van Nick dat ik helemaal niks te zoeken had voorin en dat ik daarom die blessure had.
Even wat uitleggen: “Nick ik had niks te zoeken voorin omdat ik de bal al zag, wat dacht jij dat hij versopt was achter één of ander grassprietje”.
Dan de tweede helft.
Het begin heb ik niet mee gekregen, omdat ik aan het douchen was.
Laat ik daarom maar wat vertellen over mijn avonturen na het douchen.
Om te voorkomen dat mijn scheenbeen dik zou worden ging ik de kantine in op zoek naar een zak ijs. Binnen gekomen werd mij verteld dat ik die LANGE trap weer af moest en naar de bestuurskamer moest gaan.
Toen ik het bij de bestuurskamers aankwam en om die zelfde ijszak vroeg kreeg ik een theedoek en een klein koffie bekertje met daar een blok ijs in.
De kredietcrisis moet wel flink aanwezig zijn geweest in Volendam. Het was nog een geluk dat ik niet een servetje kreeg in plaats van die theedoek.
Terug gekomen bij het veld, wat ook weer uren leek te duren, bleek er niet veel gebeurd te zijn. Het enige wat gebeurt was, is dat Robin ook geblesseerd was geraakt door een Volendams (gestrekt) been.
Hebben we eindelijk meer dan 13 man, eindigen we nog met 11 man.
Later in de tweede helft bleek dat de scheidsrechter niet zag dat een doelpoging van Andersson niet over de lijn was. Zelfs een wonder had dat gezien. Een Stevie Wonder wel te verstaan.
Goed het bleef dus 1-0. Wat wel een positief punt is, is dat we van de kampioen van 2 jaar geleden gewonnen hebben en van de huidige kampioen, maar 1-0 verloren hebben. Dat brengt perspectief.
Manke Nelis.Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento